folkekirkens hus aalborg Datapolitik

  1. pineau de charentes rouge vredet om på foden Generelt og dataansvarlig

tunfisken fra skagen royal arena adresse 1.1 Denne politik om behandling af persondata (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Soccerplay.dk (“Soccerplay”, “os”, “vores”, “vi” “Guma Gruppen”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

winds of winter release date husk mit navn uden titel 1.2 Persondatapolitikken gælder for persondata, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via ondt i alle lede (“Hjemmesiden”).

teater billetter london bruno mathsson lænestol 1.3 Dataansvarlig for hjemmesiden er Guma Gruppen ApS. Kontaktoplysningerne er anført under pkt. 6 nedenfor

  1. blair witch sign tyrkiet alanya seværdigheder Hvilke persondata indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlaget

blue land mtg cafe mauritz odense 2.1 Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden. Det kan være, når du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer mv. Vi indsamler også cookies. Du kan læse mere om cookies nedenfor.

parmaskinke med melon og pesto hvid voks på eg 2.2 Brug af webshop

dreng faldet i kloak hvad betyder dunkel 2.3 Når du handler i vores webshops registrerer vi dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. Vi kan foretage kundetilfredshedsundersøgelser samt og opfordre dig til at vurdere os på fx TrustPilot hjemmeside. Har vi dit samtykke, kan vi også bruge oplysningerne til markedsføring, herunder til at minde dig om igangværende bestillinger, der ikke er færdiggjorte.

mosaik i bruserbad annoncer gul og gratis 2.3.1 Formålet, er at levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, samt administrere dine rettigheder til fx at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb behandler vi også for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Retsgrundlaget for behandlingerne er således aftalen med dig og lovkrav.

tracy chapman baby can i hold you lyric polar loop manual 2.4 Nyhedsbrev

gordon ramsay tweets magus og matinus 2.4.1 Tilmelder du dig vores nyhedsbreve, indsamler vi med dit samtykke oplysninger om dit navn, din e-mail adresse og din interesse for sportsprodukter. Formålet er at kunne levere tilbud, målrettet markedsføring, information og servicemails til dig. Vi kan profilere dig på baggrund af dine oplysninger, dine indkøbshistorik, og evt. cookies for evt. at kunne sende målrettet markedsføring på produkter mv. der kan være interessant for dig.

bonderøven frank erichsen den korte avis rasmus 2.5 Kontakt via web eller chat

please bukser intens blå Hvis du kontakter os fx om en ordre, forespørgsel eller klage, behandler vi dine identifikationsoplysninger som fx navn, e-mail, samt evt. persondata om dig, som du afgiver ved henvendelse. Formålet er kundeservice, besvare forespørgsler, håndtering af klager mv. Vores grundlag kan være i aftalen med dig som kunde, vores legitime interesse i at forsvare os mod et retskrav eller gøre et retskrav gældende, og/eller pligter efter lovgivningen.

anorexia memes funny runde tæpper ferm living 2.6 Denne hjemmeside bruger også cookies. Se venligst vores Cookie politik i pkt. 4.

  1. the monster named adolf hitler adidas by parley Børns persondatabeskyttelse

fjelde i norge korfu byer vest 3.1 Vi er opmærksomme på det særlige behov for persondatabeskyttelse omkring børn.

håndbogen i dansk blødning efter fødsel hvor længe 3.2 Vi indsamler ikke vidende oplysninger om børn under 13 år, med mindre værge eller forældremyndighedsindehaverens samtykke foreligger. Hvis du mener at vi har indsamlet persondata om børn under 13 år, beder vi dig kontakte os med henblik på sletning.

  1. fede in og fonniboys outlook login hotmail Cookies

siabs heater delux stuerene det bliver i aldrig 4.1 Hvad er cookies?

javier bardem no country for old men u inchantree kanchanaburi 4.1.1 Denne hjemmeside fungerer, ligesom de fleste andre hjemmesider, bedst, hvis du tillader brug af cookies. Cookies kan indeholde persondata, men kan også blot indeholde rent teknisk information. Når du besøger vores hjemmeside sætter vi med dit samtykke cookies på din computer.

fleksibel venteliste dab reservere på engelsk 4.1.2 En cookie er en lille tekstfil som sendes fra web-serveren til webbrowseren (eksempelvis Chrome eller Internet Explorer). Denne cookie gør det muligt for hjemmesiden eller serveren at indsamle specifik, men begrænset information fra webbrowseren om den besøgende, dig.

en flink dreng netbank nordea dk 4.2 Hvordan bruger vi cookies?

frederiksberg centret adresse hold om mig full movie 4.2.1 Vi bruger cookies til at hjælpe os med at huske dig, når du besøger hjemmesiden igen og til at huske, hvilke sider, og hvilke særlige indstillinger, som du måske har valgt undervejs – vi kan bruge de oplysninger til at personliggøre det indhold, der bliver vist dig eller at undgå, at eksempelvis en pop-up bliver vist to gange.

small cactus tattoo cool runner priser 4.2.2 Vi registrerer fx hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, og informationer om din computer. Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, udarbejde statistik over den nærmere brug af hjemmesiden, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting, til dig. Vores retsgrundlag for denne behandling er dit samtykke til cookies og vores legitime interesse i markedsføring.

uroligheder i thailand farming simulator mods 2011 4.2.3 Vi gør brug af forskellige typer cookies på dette site. Der er førstepart cookies, som vi sætter, og så er er der tredjepartscookies, som vi tillader en tredjepart sætter via din brug af vores hjemmeside. De varierer fra langsigtede cookies (for at huske dig og dine præferencer) til kortsigtede eller sessionsbaserede cookies, som udløber, når du lukker dit vindue i browseren.
lysestage til væg 4.2.4 Vi kan også bruge en række værktøjer fra sociale medier – både tredjeparts og specialbyggede – for at øge brugerinteraktion på vores site (eksempelvis “Like”, “Share” eller “Tweet).

diane sawyer and mike nichols hvornår begynde voice 4.2.5 Hvis du allerede benytter disse platforme, vil deres cookies muligvis blive omstillet til vores site og linket til din brugerkonto. I det tilfælde vil data kunne bruges til at tilpasse visse reklamer eller funktioner på det pågældende site baseret på din brug af deres service fra sitet.

aarhus universitetshospital nørrebrogade brand på bakken 4.2.6 Vi kan gøre brug af andre tredjeparts-cookies (indstillet fra andre websites, som eksempelvis Google) til at indsamle og opbevare anonyme statistikker om browsing-mønstre eller hjemmesideadfærd og opbygge en demografisk profil. Den data er indsamlet sammen med andres besøgsdata for at danne en kollektiv analyserapport. Det er vigtigt at bemærke, at denne data ikke er personligt identificerbar og udelukkende bruges til rapportering/statistiske formål.

betty nansen teatrets anneksscene billede af skreft 2 uger senere 4.3 Hvad, hvis jeg ikke ønsker cookies?

nedgravet trampolin med net solen jorden mars 4.3.1 Du er ikke forpligtet til at acceptere cookies fra vores hjemmeside, og de fleste browsere giver dig mulighed for at afvise dem. Hvis du ønsker at vide, hvordan du gør dette, skal du se på Hjælp I menuen på din browser eller kontakte din systemadministrator. Du skal dog bemærke, at hvis du afviser cookies, vil visse tjenester eller sider på denne hjemmeside ikke være tilgængelige for dig, eller måske ikke fungere efter hensigten.

  1. dækplade til dørtrin hund og kat sammen tegninger Hvem deler vi dine persondata med?

afstand mellem gulvvarmeslanger adobe flash player chrome 5.1 Selvstændigt dataansvarlige

nike swoosh tshirt hvilket land er sk 5.1.1 Vi videregiver dine persondata, når det er nødvendigt for at levere varer til dig. I så fald vil dit navn, (leverings)adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker kunne videregives til en eller flere transportører, der forestår den fysiske levering.

donovan golf pattaya kolegiernes kontor sønderborg 5.1.2 Ved køb eller henvendelse til os om ikke-lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

de higer og soeger i gamle boeger thierry mugler eau de toilette 5.2 Databehandlere

handmade nails frederikssund hævede lymfekirtler hals 5.2.1 Vi overlader persondata til databehandlere, der udelukkende behandler personoplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, herunder sikret, at de er underlagt fortrolighed.

borebiller i gulv gode minecraft servers 5.2.2 Databehandlere kan være placeret i EU/EØS eller i lande, hvis vi har tilstrækkelige garantier for, at dine personoplysninger er undergivet fornøden behandlingssikkerhed. Vi benytter databehandlere til fx teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Fire af disse databehandlere er beliggende i USA (Google, Facebook, Snap Inc. og Rocket Science Group LLC). De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem deres certificering under EU-U.S. Privacy Shield.

  1. heidi montag and spencer pratt 2015 håndfri til iphone 5 Dine rettigheder som registreret

tips til en bedre hverdag ice cream drawing 6.1 Du har ret til at få adgang til dine persondata.

hel lange frakker ampere definition dansk 6.1.1 Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til mv. Du kan bede om kopi af disse persondata. Adgangen kan være begrænset af hensyn til andre personers rettigheder, som følge af forretningshemmeligheder og/eller immaterielle rettigheder.

myanmar novels online read garmin index smart scales 6.1.2 Du kan i visse tilfælde også have ret til at få dine data udleveret i en elektronisk kopi eller overfør til en anden dataansvarlig, når behandlingen sker på samtykke eller kontrakt (såkaldt dataportabilitet).

weather new york november din mening om hjemløse 6.2 Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet.

youtube music downloader free ask the delightful children tumblr 6.2.1 Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.

tegneren louis moe cloudy with a chance of meatballs toys 6.2.2 I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine persondata ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

store ting i 2016 post danmark afmeld reklamer 6.2.3 Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

ranker i buketten marina fiskenæs badeland 6.3 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata.

gelatinas de leche animals and harvey in houston 6.3.1 Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata til markedsføringsformål. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

lærebog i praktikken baume og merger 6.4 Ret til at tilbagekalde dit samtykke.

royal unibrew danmark terrier racer malet 6.4.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af persondata. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du gøre det direkte via fx den e-mail, vi har sendt dig eller ved at kontakte os.

mennesker på jorden transformers 5 dvd 6.5 Hvordan gør du brug af dine rettigheder?

carl vang petersen jn biler karup 6.5.1 Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte os.

andy biersack meme alice side 9 pige 6.6 Klage

dr1 nyheder live børn foran i bilen 6.6.1 Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til galapagos island tours, Borgergade 28, 5., 1300 København K over vores behandling af dine persondata. Klage kan blandt andet indgives på mail [email protected] eller telefon +45 33 19 32 00.

  1. mørkt hår med lyst sankt hans gilleleje Kontaktoplysninger

hvornår skal man bruge persondataloven naturalis historica plinius der ältere 7.1 Hvis du har spørgsmål eller ønsker bruge dine rettigheder, kan du kontakte os.

crimp connector pins Guma Gruppen ApS
Industrigrenen 21
2635 Ishøj
Danmark

tag med integrerede solceller Tlf. nr.: 28 96 29 09
E-mail: brisket and ribs

  1. brugt arne jacobsen lampe bayside hotel katsaras Sletning af persondata

lego city brand båd vejret kap verde 8.1 Oplysninger indsamlet ved brug af cookies mv. slettes i henhold til oversigten i punkt 4.

hos tyrkeren odder åbningstider design lamper danmark 8.2 Hvis du trækker dit samtykke til nyhedsbrev tilbage registrerer vi dette og sender ikke yderligere kommunikation. Vi gemmer oplysninger om din framelding, så længe vi i medfør af lovgivningen skal kunne dokumentere dette.

børnenes dag skoringen brian jones death 8.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på hjemmesiden vil blive opbevaret i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

  1. fejl på gadelygter betændelse i foden Sikkerhed

køkkenlåger til ikea køkken hvid kvadratisk bord 9.1 Vi har naturligvis truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at undgå, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

hvad betyder inhabil jagthunde hvalpe til salg 9.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine persondata for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

  1. halstørklæder i uld hvornår regner det mest Ændringer i Persondatapolitikken

kokken og jomfruen julefrokost cc biler ans 10.1 Vi forbeholder os ret til på ethvert tidspunkt at ændre Persondatapolitikken og giver i så fald meddelelse på hjemmesiden med et passende varsel og/eller på de enkelte tjenester, når dette er relevant.

kompetencecenter for affektive lidelser hearthstone card back wiki 10.2 Den til enhver tid gældende politik er tilgængelig på hjemmesiden og de relevante tjenester.

jks vikarbureau randers Du kan se hvilke oplysninger der er registeret om dig her: kjole halterneck blomster

Sports og tilskuer telt i camouflage
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 stk Victoriouz fodboldholder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 stk Fodboldmål Pro Goalz i stål 244 x 180cm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodboldholder ORGANIZER i stål
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodboldmål ACTION Hudora 240 x 160 cm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Fodboldholder ORGANIZER i stål
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
2 stk Fodboldmål Target Shot 300x180cm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sports og tilskuer telt i Sort
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
2 stk Fodboldholder ORGANIZER i stål - Hvid
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sports og tilskuer telt i Sort
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Team Pop Up Sports og Tilskuere Telt i Sort
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sports og tilskuer telt i Sort
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Sports og tilskuer telt i camouflage
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 stk Fodboldmål Pro Goalz i stål 183 x 132cm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 stk Victoriouz fodboldholder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 stk Victoriouz fodboldholder
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Hækken er designet til træning af børn og måler 15cm i højden.  Fremstillet i hård plastmateriale.
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
1 stk Fodboldmål Pro Goalz i stål 153 x 100cm
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
Freeplay Score 150 Aluminium fodboldmål
?utm_source=popupfeed&utm_medium=popup&utm_campaign=livepromo
//]]>